Cu siguranță știi că ceaiul verde este renumit pentru beneficiile sale, precum efectul de reducere a colesterolului sau pentru ajutorul dat în întărirea sistemului imunitar atunci când este introdus în dieta zilnică.

Un ceai verde este de cele mai multe ori prima alegere a iubitorilor de ceai, iar cand este imbogatit si cu fructe, alegerea e si mai simplu de facut.
Ceaiul verde este cel mai apreciat de catre cunoscatorii de ceai, atat pentru gustul placut si delicat al infuziei, cat si pentru proprietatile pe care le prezinta.
Se consuma dimineata, datorita continutului de teina, sau ori de cate ori simti nevoia sa te energizezi!
Iar cand ceaiul verde este imbogatit si cu bucati de fructe si petale, momentul savurarii unei cesti de ceai devine un adevarat spectacol al simturilor!

Daca vrei să savurezi un ceai cu gust special, ceaiul verde cu iasomie este alegerea ideală. Este o experiență a gustului extraordinară, atât pentru cei ce vor să se inițieze în arta ceaiului cât și pentru cunoscători.

Ceaiul verde Gunpowder este printre cele mai interesante ceaiuri verzi datorita formei speciale. Denumirea de Gunpowder, praf de pusca, se datoreaza modului in care sunt rulate frunzele de ceai, sub forma de perle. Este un ceai cu un continut mai mare de teina in comparatie cu alte ceaiuri verzi, ceea ce il face perfect pentru momentele in care avem nevoie de energie.

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.