Despre ceaiuri

CEAI VERDE

_1DD0258Cu siguranță știi că ceaiul verde este renumit pentru beneficiile sale, precum efectul de reducere a colesterolului sau pentru ajutorul dat în întărirea sistemului imunitar atunci când este introdus în dieta zilnică. Daca vrei să savurezi un ceai cu gust special, ceaiul verde cu iasomie este alegerea ideală. Este o experiență a gustului extraordinară, atât pentru cei ce vor să se inițieze în arta ceaiului cât și pentru cunoscători.

CEAI NEGRU

_1DD0253Despre ceaiul negru se poate spune că este cu siguranță un favorit în rândul băutorilor de ceai. Ceaiul negru are la bază același tip de frunze din care sunt realizate și ceaiurile verzi și oolong, diferența constând în procesul de fermentație: ceaiul negru este lăsat să fermenteze complet, prin urmare culoarea frunzei va fi mai închisă. Fie că alegeți să îl beți simplu sau cu lapte, nu uitați că ceaiul negru este un excelent stimulator.

CEAI FRUCTE

_1DD0255Ceaiul de fructe este băutura care ar trebui să ne însoțească pe tot parcursul zilei: dimineața la micul dejun, în momentele de relaxare și răsfăț de peste zi sau seara, pentru că ceaiul de fructe nu conține deloc cofeină. Ceaiurile “adevărate” de fructe, asa cum sunt cele din gama 5 O’Clock Tea, nu conțin deloc ceai negru, ci doar bucăți de fructe, așa că sunt băutura ideală și pentru cei mici. Intră în lumea aromelor, savurând infuzii din combinații clasice sau exotice de fructe!

Galerie

Bine ați venit în lumea ceaiului 5 O'Clock

Misiunea noastră este să le oferim consumatorilor noștri ceaiuri de calitate, adevărate. Prin ceai adevărat ne referim la frunze întregi de ceai, plante de calitate, fructe, condimente și flori întregi. Selectăm ingrediente de calitate superioară pentru a obține CEAI ADEVĂRAT!